• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Alles over de Bestway Power Steel zwembaden

De Bestway Power Steel zwembaden zijn één van de stevigste zwembaden van dit moment. Hieronder hebben wij de belangrijkste info op een rijtje gezet, zodat je een betere beslissing kunt nemen.

Kwaliteit van de Bestway Power Steel zwembaden

Met de kwaliteit van de Bestway Power Steel zwembaden zit het wel goed. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Bestway Power Steel:

  • Alle zwembaden hebben stalen U-poten. De zwembaden blijven dus stevig op de grond staan;
  • De zwembaden hebben aan de onderkant een 3-laags PVC band. Hierdoor kunnen er haast geen scheuren ontstaan.
  • De liner is gemaakt van een 3-laags verstevigd polyester. Hierdoor kan er geen water ontsnappen.

Mocht er toch iets misgaan, dan kan je altijd gebruikmaken van de garantie. Op de zwembaden van Bestway zit maximaal 2 jaar garantie.

Binnen een mum van tijd opgezet

Eén van de grootste pluspunten van het Bestway Power Steel zwembad is de opzetsnelheid. Deze zwembaden zijn namelijk binnen een half uur op te zetten. Hiervoor heb je ook geen extra gereedschap nodig!

Uit welke modellen van Bestway kan je kiezen?

De Zomerspecialist heeft veel verschillende Bestway Power Steel zwembaden in het assortiment. Weet je niet goed welk zwembad bij je past? Bereken goed hoe groot het zwembad mag zijn. Maak vervolgens gebruik van de filters aan de linkerkant. Zo weet je binnen een paar kliks welk zwembad bij jouw wensen aansluit!

Bestway Power Steel Rotan

Het Bestway Power Steel Rotan zwembad heeft een gegalvaniseerd stalen structuur. Deze zwembaden hebben dus een stoer karakter. De zwembaden passen daardoor goed bij een modern huis. De rotan zwembaden hebben een chique uiterlijk. Qua eigenschappen verschilt de rotan niet van de andere Power Steel zwembaden.

Wat krijg je meegeleverd?

Bij bestelling van een Bestway Power Steel krijg je standaard een aantal accessoires meegeleverd.

  • (Zand)filterpomp: Bij alle Bestway Power Steel zwembaden wordt standaard een (zand)filterpomp meegeleverd. Binnen 5 uur wordt je zwembad gefilterd. Wij raden aan om je filterbed te vullen met filterbollen, zodat de kleinste viezigheden eruit worden gefilterd.
  • Zwembadtrap: Bij vrijwel alle Bestway Power Steel zwembaden wordt een trap meegeleverd. Deze trap heeft een anti-slipcoating, waardoor je niet zomaar uitglijdt.
  • Chemconnect: De chemconnect plaats je aan de binnenkant van je zwembad. In de chemconnect kan je een chloortablet plaatsen. De connect zorgt ervoor dat het chloor gedoseerd wordt afgegeven. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld onder water gaat!

Zoek je liever een ander stevig type zwembad? Het Intex Ultra XTR zwembaden heeft een stevig frame dat roestbestendig is. De liner bestaat uit 3-laags materiaal, van onder andere PVC. Deze zwembaden staan dus als een huis! Bij De Zomerspecialist vind je deze Intex baden in verschillende maten.

Een Bestway Power Steel zwembad kopen bij Dé Zomerspecialist?

Wij vinden het belangrijk dat je veel plezier aan je aankoop beleeft. Verder staan wij klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt ons een berichtje sturen via info@dezomerspecialist.nl of ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0316 – 44 10 62.