• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Een Intex zwembad voor elke tuin

Intex is wereldwijd het bekendste merk als het gaat om opzetzwembaden. Uit het brede assortiment is er altijd een Intex zwembad die perfect in jouw tuin past.

Welke zwembadpomp wordt er met meegeleverd?

Alle zwembaden van Intex worden standaard geleverd met een zwembadpomp. De zwembadpomp zorgt ervoor dat het water in beweging is. Hierdoor krijgen algen niet de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast zorgt het filtermateriaal ervoor dat alle vuildeeltjes uit het water worden gefilterd.

  • Bij alle prism frame zwembaden wordt een Cartridge filterpomp meegeleverd.
  • Bij alle Ultra XTR Frame zwembaden wordt een zandfilterpomp meelegeverd.
  • Bij het Intex graphite Panel wordt een zandfilterpomp meegeleverd.

Alle accessoires compleet in één pakket

De zwembaden van Intex worden geleverd als één pakket met verschillende accessoires. Afhankelijk van welk model en welke afmeting worden er verschillende accessoires bijgeleverd. Bij de prism frame varianten wordt er altijd een trap en cartridge filterpomp bijgeleverd. Bij grotere afmetingen ook een grondzeil en afdekzeil. Bij alle Ultra XTR Frame modellen wordt een zandfilterpomp, trap, grondzeil en afdekzeil standaard meegeleverd. Kijk goed welke accessoires er bij het zwembad worden meegeleverd. Worden deze niet meegeleverd? Dan kunnen deze ook altijd los worden besteld.

Intex Metal Frame zwembad

De Intex Metal Frame herken je aan de blauwe kleur. Het frame en de liner zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van dit zwembad. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Dit zwembad is beschikbaar als rond of rechthoekig zwembad. Het zwembad kan optioneel worden geleverd met een Intex cartridge filterpomp.

Intex Prism frame zwembad

De Intex Prism Frame herken je aan de lichtgrijze kleur. Het frame en de liner zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van dit zwembad. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Dit zwembad is beschikbaar als rond, rechthoekig en ovaal zwembad. Het zwembad wordt geleverd inclusief filterpomp en verschillende overige accessoires.

Intex Graphite Panel

Het Intex Graphite Panel is niet alleen voorzien van een stalen frame maar ook van kunstof panelen. Het stalen frame is aan de buitenkant behandeld met een poedercoating om mogelijke roest te voorkomen. De kunstof panelen zorgen ervoor dat dit zwembad nog beter beschermt is tegen scherpe voorwerpen en daarnaast past het door de aansprekende kleur in elke tuin. Standaard wordt een 4m3 zandfilterpomp meegeleverd samen met een afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap.

Intex Ultra XTR Frame zwembad

Het Ultra XTR Frame zwembad is de absolute top als het gaat om opzetzwembaden. De liner en het frame zijn gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit materialen. De liner is gemaakt van dik 3 laags PVC en is hierdoor bestemd tegen de grote druk van het water. Het frame is dubbel gepoedercoat zowel van binnen als van buiten waardoor roest geen kans maakt. Het zwembad is makkelijk op te zetten en wanneer het leeg is, kan deze makkelijk verplaatst of afgebroken worden. Het Ultra XTR Frame zwembad wordt standaard geleverd inclusief Intex zandfilterpomp, afdekzeil, grondzeil en zwembadtrap.

Hoe moet ik mijn Intex zwembad onderhouden?

Het is belangrijk dat het Intex opzetzwembad goed wordt onderhouden. De zwembadpomp is hierin heel belangrijk. Deze zorgt ervoor dat er geen vuildeeltjes in het water zitten. Daarnaast is het belangrijk om het water te desinfecteren. Dit kan je doen met chloor of met een Intex zoutwatersysteem. Hiermee hou je de waterkwaliteit goed en blijft het water altijd helder. Heb je een vraag over hoe je het beste jouw intex zwembad moet onderhouden? Stel deze dan aan een van onze productexperts.

Welke vorm past het beste in mijn tuin?

Een zwembad van Intex is verkrijgbaar in verschillende vormen. In een rechthoekig Intex zwembad kan je makkelijk baantjes trekken. Deze kan gemakkelijk in de hoek van de tuin geplaatst woden. Heb je alle ruimte? In een rond Intex zwembad heb je genoeg zwemoppervlak om met de hele familie waterpret te beleven. De unieke ovale Intex zwembaden staan zeer mooi in elke tuin.

Een Intex zwembad kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een Intex opzetzwembad of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen we je maar al te graag om de juiste keuze te maken!