• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Het Intex Graphite Panel is niet alleen voorzien van een stalen frame maar ook van kunstof panelen. Het stalen frame is aan de buitenkant behandeld met een poedercoating om mogelijke roest te voorkomen. De kunstof panelen zorgen ervoor dat dit zwembad nog beter beschermt is tegen scherpe voorwerpen en daarnaast past het door de aansprekende kleur in elke tuin.

Een Intex Graphite Panel biedt een hoge kwaliteit

Het opzetten van de Intex Graphite Panel Pool duurt ongeveer anderhalf uur. Het kost dus iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. Vergeleken met een een opblaaszwembad is de Intex Graphite Panel veel stabieler en steviger. Bovendien is dit Intex zwembad voorzien van een Easy Lock System.

Het onderhoud van een Intex Graphite Panel

Zandfilterpomp

Welk Intex zwembad je ook kiest, onderhoud is altijd nodig. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater. Bij dit zwembad wordt aangeraden de zandfilterpomp te gebruiken, deze wordt ook meegeleverd. In 6-7 uur heeft de pomp het totale zwembad gefilterd. Het filterbed moet je vullen met glasparels of filterbollen. Het is namelijk het filtermateriaal wat ervoor zorgt dat alle vuildeeltjes daadwerkelijk uit het water gefilterd worden.

Chloor

Chloor is een goede manier om je zwembad te desinfecteren. Chloor tabletten moeten altijd in een chloordrijver worden geplaatst. Deze chloordrijver zorgt ervoor dat er gedoseerd chloor vrij komt in het water. Let goed op of je een grote of kleine chloordrijver nodig hebt voor de chloortabletten die je hebt.

Intex zoutwatersysteem

Naast chloor is zout de bekendste manier om een zwembad te desinfecteren. Zout bestaat namelijk uit natrium-chloride. Het Intex zoutwatersysteem scheidt deze 2 van elkaar waardoor de chloride samen met het water terug het zwembad instroomt. Het grote voordeel van dit systeem is dat dit geheel op zichzelf werkt en je er dus nauwelijks omkijken naar hebt. Middels een timer kun je aangeven hoelang het systeem moet draaien per dag. Wanneer je het zwembad hebt opgezet, voeg je eenmaal de juiste hoeveelheid zout toe en het systeem doet de rest. Het proces van het zout omzetten in chloride herhaalt zich namelijk constant.

Deze accessoires worden er bijgeleverd

Als je een Intex Graphite Panel bestelt bij De Zomerspecialist worden er verschillende accessoires meegeleverd. Het is namelijk inclusief grondzeil, afdekzeil, zwembadtrap en zandfilterpomp. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren.

Zoek je liever naar een andere type zwembad? De Intex Ultra XTR zwembaden zet je in een handomdraai op. Bovendien zijn deze zwembaden gemaakt van een 3-laags materiaal, waardoor water niet snel zal ontsnappen.

Een Intex Graphite Panel kopen bij De Zomerspecialist

Heb je nog vragen over een Intex Graphite Panel of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Wij helpen je maar al te graag om de juiste keuze te maken!