• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

De zomers in Nederland worden warmer en een zwembad in de tuin is dus geen overbodige luxe. Met de Intex Prism Frame haal je een mooi Intex zwembad in huis. De Intex Prism Frame biedt een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding en is beschikbaar voor elke familie en gelegenheid dankzij de verschillende formaten. Zoek je een mooi zwembad van goede kwaliteit die niet te moeilijk is om op te zetten? Dan is de Intex Prism Frame zeker wat voor jou! 

De Intex Prism Frame is mooi en stevig tegelijk 

Het Intex Prism Frame zwembad wordt overeind gehouden door het zeer stabiele frame. Het frame bestaat uit robuuste ovale stalen buizen, zodat het frame bij  een deukje niet meteen instabiel wordt. De onderdelen van het frame kunnen zeer makkelijk in elkaar geklikt worden dankzij het Intex Easy Lock SystemTM. Daarnaast is de Intex Prism Frame dankzij zijn vorm en afmetingen ook heel goed geschikt voor kleinere en/of smallere tuinen.

Ben je op zoek naar een andere type zwembad van Intex? De Intex Ultra XTR zwembaden hebben een mooie donkere wand. Deze zwembaden bestaan uit een 3-dubbellaags materiaal, waardoor water niet kan ontsnappen.

Het onderhoud van de Intex Prism Frame 

Welk Intex zwembad je ook kiest, onderhoud zal altijd nodig zijn. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater. Bij elk zwembad op onze website wordt aangegeven welke pomp je hier het beste voor kan gebruiken en vaak is deze zelfs al inbegrepen. Dit is vaak de Cartridge filterpomp of de zandfilterpomp

Deze accessoires worden er meegeleverd 

Als je een Intex Prism Frame bestelt bij De Zomerspecialist worden er, afhankelijk van de afmeting, verschillende accessoires meegeleverd. Bij elk zwembad staat weergegeven welke accessoires er worden meegeleverd. Het zwembad wordt geleverd als één pakket. Het is dan ook niet mogelijk dit zwembad zonder deze pomp en deze accessoires te leveren.

Een Intex Prism Frame bestellen bij De Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over een Intex Prism Frame zwembad of heb je advies nodig over welk zwembad het beste in jouw tuin past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl. Bij Dé Zomerspecialist helpen we je maar al te graag om de juiste keuze te maken!