• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

De Intex Ultra XTR Pool is het beste opzetzwembad van alle Intex zwembaden. De Intex Ultra bestaat uit dikke buizen die beter bestand zijn tegen roest dan overige zwembaden. Dit komt omdat zowel de binnenkant als de buitenkant van het frame gepoedercoat is. Daarnaast is de liner dikker waardoor deze zeer lekbestendig is. 

Intex Ultra XTR; Sterk, stabiel en luxe

Door het ovale frame staan deze zwembaden zeer stevig en kunnen goed tegen de schommelingen van het water. Het frame is zeer makkelijk in elkaar te zetten dankzij het easy lock system. Hierdoor staat het zwembad zeer snel en kan je direct van het zwembad genieten. De donkere liner maakt het zwembad helemaal af. Hierdoor past het zwembad in elke tuin.

De zwembaden zijn verkrijgbaar als rond zwembad of rechthoekig zwembad. Let er bij het rechthoekige zwembad op dat het frame aan elke kant ongeveer een halve meter uitsteekt. Bij de specificaties vind je het formaat zwembad (buitenmaat). Dit is de exacte afmeting die het zwembad inneemt. 

Het onderhoud van een Intex Ultra XTR Frame

Welk Ultra xtr frame pool je ook kiest; onderhoud is altijd nodig. Het gebruik van een pomp is hierbij een vereiste. Dit is belangrijk om het water schoon te houden en het water in beweging te houden. Als het water te lang stilstaat, kan je namelijk last krijgen van groen zwembadwater.

Bij de Intex Ultra Xtr frame zwembaden wordt standaard een zandfilterpomp meegeleverd die de juiste capaciteit heeft. De pomp filtert In 5 uur het totale zwembad schoon. Het filterbed moet je vullen met glasparels of filterbollen. Hiermee worden alle vuildeeltjes uit het water gehaald. 

Deze accessoires worden er bijgeleverd 

Bij alle Intex Ultra XTR zwembaden krijg je standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je bij het zwembad een afdekzeil, een grondzeil en een trap. Met een afdekzeil voorkom je dat vuil van buitenaf niet in je zwembad terecht komt. Het grondzeil creëert meer stabiliteit en stevigheid. Door het grondzeil blijft de onderkant van het zwembad mooi schoon. De trap zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit het zwembad stapt.

Alle accessoires zitten standaard in het pakket bij inbegrepen. Je kunt dus alleen het zwembad mét de bijbehorende accessoires bestellen.

Een Intex Ultra XTR Frame zwembad kopen bij Dé Zomerspecialist 

Heb je nog vragen over een Intex Ultra Frame zwembad? Of weet je niet helemaal welk zwembad bij je past? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar 0316-441062 of mail naar info@dezomerspecialist.nl. Wij staan op werkdagen klaar om jou te helpen!