• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Zwembadstofzuigers: De perfecte oplossing voor een schoon zwembad

Een zwembad hebben is fantastisch, maar het onderhoud kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er zwembadstofzuigers die het onderhoud van je zwembad gemakkelijker maken. In deze categoriepagina bespreken we de zwembadstofzuigers van de merken Comfortpool en W'eau en hun modellen, waaronder de Comfortpool G3, G5, G7 en de W'eau Volta V3, V5 en V7.

Comfortpool G3: Een efficiënte en gebruiksvriendelijke zwembadstofzuiger

De Comfortpool G3 is een efficiënte en gebruiksvriendelijke zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden tot 40 m². Deze stofzuiger heeft een krachtige motor en een geavanceerd filtersysteem, waardoor hij al het vuil en de bacteriën uit je zwembad kan verwijderen. Bovendien is de Comfortpool G3 zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige bediening en de compacte en lichte vormgeving.

Comfortpool G5: Een krachtige en effectieve zwembadstofzuiger

De Comfortpool G5 is een krachtige en effectieve zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden tot 80 m². Deze stofzuiger heeft een dubbele motor en een groot filtersysteem, waardoor hij in staat is om grote hoeveelheden vuil en bacteriën uit je zwembad te verwijderen. 

Comfortpool G7: Een geavanceerde en multifunctionele zwembadstofzuiger

De Comfortpool G7 is een geavanceerde en multifunctionele zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden tot 100 m². Deze stofzuiger heeft een geavanceerd navigatiesysteem en een krachtige motor, waardoor hij in staat is om alle hoeken van je zwembad grondig te reinigen. Bovendien is de Comfortpool G7 multifunctioneel dankzij de verschillende modi, zoals de randreinigingsmodus en de vaste plekreinigingsmodus.

W'eau Volta V3: Een compacte en handige zwembadstofzuiger

De W'eau Volta V3 is een compacte en handige zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden tot 10 meter. Deze stofzuiger heeft een krachtige motor en een groot filtersysteem, waardoor hij in staat is om al het vuil en de bacteriën uit je zwembad te verwijderen. Daarnaast is de W'eau Volta V3 zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige bediening en de compacte vormgeving.

W'eau Volta V5: Een krachtige en multifunctionele zwembadstofzuiger

De W'eau Volta V5 is een krachtige en multifunctionele zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden van maximaal 15 meter. Deze stofzuiger is voorzien van een borstelloze motor en een dubbele zuigmond, waardoor hij snel en grondig vuil en stof kan verwijderen. De W'eau Volta V5 heeft ook een ingebouwde timer en een bewegingssensor, waardoor hij automatisch kan worden geprogrammeerd om te starten en te stoppen op de gewenste tijden.

W'eau Volta V7: Een geavanceerde en krachtige zwembadstofzuiger

De W'eau Volta V7 is een geavanceerde en krachtige zwembadstofzuiger die geschikt is voor zwembaden van maximaal 20 meter. Deze stofzuiger is voorzien van een borstelloze motor en een drievoudige zuigmond, waardoor hij snel en grondig vuil en stof kan verwijderen. De W'eau Volta V7 heeft een ingebouwd filtersysteem, waardoor hij nog efficiënter en gebruiksvriendelijker is.

Waarom een zwembadstofzuiger kopen bij De Zomerspecialist?

In ons assortiment vind je altijd een zwembadstofzuiger die perfect bij jouw zwembad past voor een scherpe prijs. Doordat alle zwembadstofzuigers in ons eigen magazijn op voorraad zijn, is een snelle levering gegarandeerd. Heb je nog vragen over zwembadstofzuigers of heb je advies nodig over welke zwembadstofzuiger het beste bij jouw zwembad past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl.