• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Zwembadrobots: Jouw beste maatjes voor een schoon zwembad

Als je een zwembad in je achtertuin hebt, weet je dat het onderhoud veel tijd en moeite kost. Gelukkig zijn er zwembadrobots die het werk voor je kunnen doen en ervoor zorgen dat je zwembad altijd schoon en fris is. In deze categoriepagina bespreken we de zwembadrobots van de merken Kokido en Winny en hun modellen, waaronder de Kokido Manga, Kokido Delta 100, Winny Bugson en Winny Classic Raptor.

Kokido Manga: Een betaalbare en gebruiksvriendelijke zwembadrobot

De Kokido Manga is een betaalbare en gebruiksvriendelijke zwembadrobot die geschikt is voor kleine en middelgrote zwembaden. Deze robot maakt gebruik van een uniek filtersysteem dat vuil, bladeren en andere onzuiverheden uit het zwembadwater filtert. De Kokido Manga heeft ook een ingebouwde borstel die het oppervlak van het zwembad schoonmaakt en het vuil naar de filterkamer transporteert.

Kokido Delta 100: Een krachtige en efficiënte zwembadrobot

De Kokido Delta 100 is een krachtige en efficiënte zwembadrobot die geschikt is voor grote zwembaden. Deze robot is uitgerust met een dubbel filtersysteem dat grotere hoeveelheden vuil kan opvangen. De Kokido Delta 100 heeft ook een programmeerbare timer die ervoor zorgt dat de robot automatisch start en stopt op de door jou ingestelde tijden. Zo hoef je niet zelf elke dag je zwembad schoon te maken.

Winny Bugson: Een geavanceerde zwembadrobot met veel functies

De Winny Bugson is een geavanceerde zwembadrobot met veel functies en mogelijkheden. Deze robot maakt gebruik van een speciaal filtersysteem dat bacteriën en andere micro-organismen uit het zwembadwater verwijdert. De Winny Bugson heeft ook een ingebouwde GPS-sensor waarmee hij de vorm van het zwembad kan herkennen en de meest efficiënte route kan bepalen om het zwembad schoon te maken.

Winny Classic Raptor: Een krachtige en duurzame zwembadrobot

De Winny Classic Raptor is een krachtige en duurzame zwembadrobot die geschikt is voor alle soorten zwembaden. Deze robot is uitgerust met een sterke motor en een groot filtersysteem dat vuil en andere onzuiverheden uit het water kan halen. De Winny Classic Raptor heeft ook een lange levensduur en is gebouwd om lang mee te gaan.

Zwembadrobots zijn super efficiënt

Zwembadrobots zijn een geweldige investering voor elke zwembadeigenaar die tijd en moeite wil besparen bij het schoonmaken van hun zwembad. De modellen van Kokido en Winny zijn stuk voor stuk kwalitatief goede zwembadrobots.

Waarom een zwembadrobot kopen bij De Zomerspecialist?

In ons assortiment vind je altijd een zwembadrobot die perfect bij jouw zwembad past voor een scherpe prijs. Doordat alle zwembadrobots in ons eigen magazijn op voorraad zijn, is een snelle levering gegarandeerd. Heb je nog vragen over de zwembadrobot of heb je advies nodig over welke zwembadrobot het beste bij jouw zwembad past? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0316-441062 of te mailen naar info@dezomerspecialist.nl.