• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Zwembadzout is een uitstekende manier om uw zwembad schoon en gezond te houden

In tegenstelling tot chloor, dat vaak wordt gebruikt om zwembaden te desinfecteren, is zwembadzout milieuvriendelijk en zacht voor de huid en de ogen. Bovendien is het makkelijk in gebruik en kan het de pH-waarde van uw zwembadwater stabiliseren. In deze categorie vindt u alle informatie over zwembadzout, de voordelen, de verschillende soorten, en hoe u het moet gebruiken.

Waarom zwembadzout gebruiken?

Zwembadzout is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor chloor om hun zwembad schoon en gezond te houden. Het is zacht voor de huid en de ogen, en veroorzaakt geen geïrriteerde ogen of huiduitslag. Bovendien is het ook veilig voor het milieu en zal het de chemische balans van uw zwembadwater niet verstoren.

Voordelen van zwembadzout

Het belangrijkste voordeel van zwembadzout is dat het een natuurlijke manier is om uw zwembad schoon te houden. Wanneer u zwembadzout toevoegt aan uw zwembadwater, dan wordt het door een elektrolyseproces omgezet in hypochloriet. Dit proces vernietigt bacteriën, virussen en algen en zorgt ervoor dat uw zwembadwater kristalhelder blijft.

Hoe gebruikt u zwembadzout?

Zwembadzout is makkelijk in gebruik en kan op verschillende manieren gedoseerd worden. Dit is afhankelijk van de capaciteit van het zwembad en de waardes. Vragen hierover? Neem dan contact op met de klantenservice.