• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Isolatiematten ter bescherming van jouw zwembad


Als het gaat om de installatie van een zwembad in de tuin, is het belangrijk om te denken aan alle benodigde accessoires en materialen, waaronder ook isolatiematten. Isolatiematten voor onder het zwembad zorgen niet alleen voor een betere isolatie, maar ook voor een stabielere ondergrond en minder slijtage van het zwembad. Bij Dé Zomerspecialist beschikken we over een assortiment aan isolatiematten, waaronder de Comfortpool isolatiematten. 

Wat zijn isolatiematten?

Isolatiematten zijn matten die onder het zwembad gelegd worden als bescherming tegen kou, vuil en schade. Door het plaatsen van isolatiematten wordt het zwembad beschermd tegen de kou die vanuit de grond opstijgt, waardoor het water in het zwembad minder snel afkoelt. Daarnaast bieden isolatiematten bescherming tegen vuil en schade van onderaf. Wanneer er bijvoorbeeld scherpe stenen of wortels onder het zwembad liggen, kunnen deze de onderkant van het zwembad beschadigen. Door het plaatsen van isolatiematten wordt dit voorkomen.

Waarom isolatiematten gebruiken?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor isolatiematten onder het zwembad. Allereerst zorgen isolatiematten voor een betere isolatie van het zwembad. Het zwembad verliest minder snel warmte, waardoor het water in het zwembad langer warm blijft. Dit bespaart energie en dus geld op de lange termijn. Daarnaast zorgen isolatiematten voor een stabielere ondergrond. Het zwembad staat steviger en zal minder snel wegzakken of verschuiven. Ook wordt de levensduur van het zwembad verlengd doordat de onderkant beter beschermd is tegen schade van buitenaf.

Comfortpool isolatiematten

Bij Dé Zomerspecialist hebben we een assortiment aan isolatiematten, waaronder de Comfortpool isolatiematten. Deze isolatiematten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik onder zwembaden. De Comfortpool isolatiematten zijn gemaakt van polyethyleen foam, wat ervoor zorgt dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. De matten zijn eenvoudig op maat te leggen en af te werken met de randen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type zwembad. Daarnaast zijn de Comfortpool isolatiematten erg sterk en duurzaam, waardoor ze een lange levensduur hebben.