• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Accessoires voor jouw warmtepomp


Als eigenaar van een zwembad weet je hoe belangrijk het is om je zwembadwater schoon en helder te houden. Een warmtepomp kan je daarbij helpen door het water op een efficiënte manier te verwarmen. Maar om optimaal te kunnen blijven functioneren, heeft een warmtepomp regelmatig onderhoud nodig. Dit is waar warmtepomp accessoires van pas komen, waaronder de Heater Cleaner warmtepompreiniger en trillingsdempers voor warmtepompen.

Warmtepompreiniger en trillingsdempers

  • Heater Cleaner
    De W'eau Heater Cleaner is een warmtepomp accessoire dat speciaal is ontworpen om de warmtewisselaar van een warmtepomp te reinigen. Door gebruik te maken van de Heater Cleaner zorg je ervoor dat de warmtepomp op een efficiënte manier blijft werken en dat de levensduur van de warmtepomp wordt verlengd. Het is belangrijk om regelmatig gebruik te maken van de Heater Cleaner, want vuil en kalkaanslag kunnen zich snel opbouwen in de warmtewisselaar van een warmtepomp. De Heater Cleaner van W'eau is gemakkelijk te gebruiken en kan in combinatie met verschillende soorten warmtepompen worden gebruikt.
  • Trillingsdempers voor Warmtepompen
    Een warmtepomp kan soms voor trillingen zorgen, vooral als deze op een onstabiele ondergrond staat. Trillingsdempers voor warmtepompen zijn ontworpen om deze trillingen te verminderen of zelfs helemaal te elimineren. Door trillingsdempers te gebruiken, wordt de levensduur van de warmtepomp verlengd en wordt de efficiëntie verbeterd. Trillingsdempers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt in combinatie met verschillende soorten warmtepompen.