• Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Duurzaam je zwembad verwarmen met zonnecollectoren


Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om je zwembad te verwarmen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk te verkleinen, dan zijn zonnecollectoren misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Bij Dé Zomerspecialist bieden we een  assortiment van zonnecollectoren aan, waaronder de Comfortpool Solar Bol, die je zwembad op een milieuvriendelijke manier op temperatuur houdt.

Comfortpool Solar Bol

De Comfortpool Solar Bol is een innovatieve manier om je zwembad te verwarmen met behulp van zonne-energie. Het systeem is ontworpen om op een efficiënte manier zonlicht om te zetten in warmte, waardoor je zwembad op een duurzame manier verwarmd kan worden. De Comfortpool Solar Bol is geschikt voor zwembaden van alle afmetingen en kan eenvoudig geïnstalleerd worden.

Hoe werkt de Comfortpool Solar Bol?

De Comfortpool Solar Bol werkt door middel van een zonnecollector die op het dak van je huis wordt geplaatst. Deze collector vangt zonlicht op en verwarmt vervolgens zwembadwater die door buizen loopt. Het water wordt vervolgens via een pomp naar de Comfortpool Solar Bol gevoerd, waar het wordt overgedragen op het water in het zwembad. Zo wordt het zwembad op een natuurlijke manier op temperatuur gehouden, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van gas of elektriciteit.