• Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf 100,-*
 • Persoonlijk contact & advies
 • Kwalitatief assortiment

Novum Horizon Terrasoverkapping 400 x 400 cm - Wit inclusief 3x Orion Louve Shutter paneel 123,5 cm & 1x pull down windscherm 4m (bundeldeal)

€ 5.941,00

Op voorraad
1 - 2 werkdagen

Specificaties

Afmetingen poot: 136 x 136 mm
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Gewicht product: 164,5 kg
Kleurcode: RAL 9016
Kleur product: Wit
Materiaal: Aluminium
Model product: HORIZON
Afmeting
Afmetingen product (lxb): 400 x 400 cm
Breedte: 400 cm
Lengte: 400 cm
Hoogte : 255 cm

Productomschrijving

De Novum HORIZON terrasoverkapping - 400 x 400 cm - Wit

De Novum HORIZON overkapping is een stijlvolle en praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun buitenruimte te beschermen tegen de zon, regen of sneeuw. Hiermee verleng je je buitenseizoen en zit je altijd comfortabel in eigen tuin. Deze overkapping is volledig gemaakt van aluminium. Dit materiaal is ideaal voor buiten. Het roest niet en is bestand tegen weersinvloeden en UV-stralen. De Novum HORIZON overkapping biedt een overdekte ruimte van 16 m² waar u kunt genieten van het buitenleven in alle seizoenen. Daarnaast is deze pergola perfect geschikt als overkapping voor een tuinset, zwembad of spa. De overkapping kan ook dienen als carport voor een motor of auto.


Voordelen van de Novum HORIZON 

 • Aluminium frame van hoogwaardige kwaliteit     
 • Kantelbaar lamellen dak      
 • Eenvoudige bediening     
 • Geheel waterafstotend (bij lamellen dicht)     
 • Innovatief waterafvoersysteem  


Shutter panelen     

Dit Novum Orion Louvre shutter paneel is een echte aanwinst voor jouw Orion overkapping. Met dit shutter paneel zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het shutter paneel zeer eenvoudig. De shutters van het shutter paneel zitten vast aan het paneel, deze zijn dus niet te kantelen. Het paneel is gemaakt van aluminium. De panelen worden per stuk geleverd. Je hebt 3 panelen nodig om een kant van 3 meter volledig af te dekken. Deze panelen zij modulair. Dit houdt in dat je de panelen kan plaatsen op de manier zoals jij dat wilt. Let op dat het paneel niet te bevestigen is aan de kant waar het draaimechanisme voor het boven lamellen dek zich bevindt. 

Pull down screens       

Dit Novum Orion pull down windscherm is een echte aanwinst voor jouw Orion overkapping. Met dit zijscherm zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het zijscherm zeer eenvoudig. Door het duw en trek systeem is het scherm op elke gewenste hoogte te plaatsen. Het doek is gemaakt van hoogwaardig textileen. Let op: De zijschermen kunnen niet worden geplaatst aan de kant van het draaimechanisme voor het lamellen dak.  


Totaal inbegrepen in uw bundeldeal    

Bij de bundeldeal zitten de volgende producten inbegrepen:    

 • Novum HORIZON - 400 x 400 cm - Terrasoverkapping - Wit
 • Novum Orion Louvre Shutter Paneel (voor 4M kant) - 123,5 x 238,25 cm - Wit - 3 stuks
 • Novum Orion Pull Down Windscherm 4M - Wit - 1 stuk