T/m 30 juni tot wel 15% korting op aluminium terrasoverkappingen! 

Bekijk hier!

T/m 30 juni 10% korting op alle accessoires voor terrasoverkappingen!

Bekijk hier!

Nu tot wel 40% korting op opzetzwembaden van Bestway en EXIT Toys! 

Bekijk hier!
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-*
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment
Zwembad in tuin

Blog

Welkom bij de blogs van Dé Zomerspecialist. Hier vind je allerlei blog over onze producten. We leggen je uit wanneer je welk product het beste kunt kiezen en vergelijken producten met elkaar. Daarnaast zullen we je ook voorzien van adviezen en tips hoe je onze producten het beste kunt gebruiken. Staat het antwoord op jouw vraag nog niet een een van onze blogs? Vraag het dan aan onze klantenservice! Zij staan elke werkdag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De gezondheidsvoordelen van een barrelsauna

Een barrelsauna heeft verschillende gezondheidsvoordelen! In deze blog lees je waarom een barrelsauna goed is voor jouw gezondheid en welke voordelen een barrelsauna biedt!

De montage van een barrelsauna

Je kunt er voor kiezen om jouw barrelsauna zelf te monteren, maar hoe doe je dat nou eigenlijk? In deze blog leggen we de stappen uit van het monteren van jouw barrelsauna!

Eigen sauna samenstellen: Waar moet ik op letten?

Hoe stel ik mijn wensen af op het bestellen van mijn barrelsauna en hoe maak ik een goede keuze? We leggen het allemaal uit in deze blog, zodat je een juiste keuze maakt!

Kachel voor jouw barrelsauna: Elektrische of houtkachel?

Welke kachel kies ik nou bij mijn sauna? Hoe maak je nou een een passende keuze bij jouw wensen? We leggen het allemaal uit in deze blog, zodat u goed geïnformeerd bent over de opties!

Plug&Play of krachtstroom bij je spa?

Wat is Plug&Play en krachtstroom nou eigenlijk? Hoe maak ik een keuze tussen Plug&Play en krachtstroom? Je leest alles over Plug&Play en krachtstroom in deze blog, zodat je een passende keuze kunt maken bij jouw spa!