• Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf 100,-*
 • Persoonlijk contact & advies
 • Kwalitatief assortiment

Novum Mirador CLASSIC Terrasoverkapping 300 x 600 cm - Wit inclusief 3x Louvre Shutters 93 cm & 1x pull down windscherm 3m (bundeldeal)

€ 5.141,00

Op voorraad
1 - 2 werkdagen

Specificaties

Afmetingen poot: 111 x 111 mm
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Gewicht product: 185 kg
Kleurcode: RAL 9016
Kleur product: Wit
Materiaal: Aluminium, Metaal
Model product: Classic
Afmeting
Afmetingen product (lxb): 300 x 600 cm
Breedte: 300 cm
Lengte: 600 cm
Hoogte : 250 cm

Productomschrijving

Novum Mirador CLASSIC - 300 x 600 cm - Wit

De Novum Mirador Classic is een stijlvolle toevoeging aan elk huis of tuin. Het is ontworpen om beschutting te bieden tegen zowel zon, regen als sneeuw, waardoor het een ideale plek is om buiten te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. De overkapping heeft een afmeting van 300 x 600 cm en biedt een overdekte ruimte van 18 m², waardoor er voldoende ruimte is voor een tuinset, loungemeubels, zwembad of spa.

Voordelen van de Novum Mirador CLASSIC   

 • Aluminium frame van hoogwaardige kwaliteit  
 • Kantelbaar lamellen dak   
 • Eenvoudige bediening   
 • Geheel waterafstotend (bij lamellen dicht)   
 • Innovatief waterafvoersysteem 

Shutter panelen  

Dit Novum Mirador Louvre shutter paneel is een echte aanwinst voor jouw Mirador overkapping. Met dit shutter paneel zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het shutter paneel zeer eenvoudig. De shutters van het shutter paneel zitten vast aan het paneel, deze zijn dus niet te kantelen. Het paneel is gemaakt van aluminium. De panelen worden per stuk geleverd. Je hebt 3 panelen nodig om een kant van 3 meter volledig af te dekken. Deze panelen zij modulair. Dit houdt in dat je de panelen kan plaatsen op de manier zoals jij dat wilt. Let op dat het paneel niet te bevestigen is aan de kant waar het draaimechanisme voor het boven lamellen dek zich bevindt.


Pull down screens  

Dit Novum Mirador pull down windscherm is een echte aanwinst voor jouw Mirador overkapping. Met dit zijscherm zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het zijscherm zeer eenvoudig. Door het duw en trek systeem is het scherm op elke gewenste hoogte te plaatsen. Het doek is gemaakt van hoogwaardig textileen. Let op: De zijschermen kunnen niet worden geplaatst aan de kant van het draaimechanisme voor het lamellen dak. 

Totaal inbegrepen in uw bundeldeal  

Bij de bundeldeal zitten de volgende producten inbegrepen:  

 • Novum Mirador CLASSIC - 300 x 600 cm - Terrasoverkapping - Wit
 • Novum Mirador Louvre Shutter Paneel (voor 3M kant) - 93 x 238,25 cm - Wit - 3 stuks
 • Novum Mirador Pull Down Windscherm 3M - Wit - 1 stuk