• Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf 100,-*
 • Persoonlijk contact & advies
 • Kwalitatief assortiment

Novum Mirador DELUXE Terrasoverkapping 300 x 400 cm - Wit inclusief 3x Louvre Shutters 93 cm & pull down windscherm 4m (bundeldeal)

€ 4.745,00

Op voorraad
1 - 2 werkdagen

Specificaties

Afmetingen poot: 111 x 111 mm
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Gewicht product: 178 kg
Kleurcode: RAL 9016
Kleur product: Wit
Materiaal: Aluminium
Model product: Mirador deluxe
Afmeting
Afmetingen product (lxb): 300 x 400 cm
Breedte: 300 cm
Lengte: 400 cm
Hoogte : 250 cm

Productomschrijving

Novum Mirador DELUXE - 300 x 400 cm - Terrasoverkapping - Wit

De Novum Mirador Deluxe terrasoverkapping is een stijlvolle en praktische oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun buitenruimte te beschermen tegen de zon, regen of sneeuw. Zowel het frame als de lamellen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze overkapping biedt een overdekte ruimte van 12 m² waar je kan genieten van het buitenleven in alle seizoenen. Daarnaast is de Novum Mirador Deluxe perfect geschikt als overkapping voor een tuinset, zwembad of spa. De overkapping kan ook dienen als carport voor een motor of auto.

Voordelen van de Novum Mirador DELUXE

 • Aluminium frame van hoogwaardige kwaliteit   
 • Kantelbaar lamellen dak    
 • Eenvoudige bediening    
 • Geheel waterafstotend (bij lamellen dicht)    
 • Innovatief waterafvoersysteem 

Shutter panelen   

Dit Novum Mirador Louvre shutter paneel is een echte aanwinst voor jouw Mirador overkapping. Met dit shutter paneel zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het shutter paneel zeer eenvoudig. De shutters van het shutter paneel zitten vast aan het paneel, deze zijn dus niet te kantelen. Het paneel is gemaakt van aluminium. De panelen worden per stuk geleverd. Je hebt 3 panelen nodig om een kant van 3 meter volledig af te dekken. Deze panelen zij modulair. Dit houdt in dat je de panelen kan plaatsen op de manier zoals jij dat wilt. Let op dat het paneel niet te bevestigen is aan de kant waar het draaimechanisme voor het boven lamellen dek zich bevindt. 

Pull down screens    

Dit Novum Mirador pull down windscherm is een echte aanwinst voor jouw Mirador overkapping. Met dit zijscherm zorg je voor meer privacy, zit je beschut tegen de wind en heb je geen last van een laaghangende zon. Door het unieke ontwerp bevestig je het zijscherm volledig geïntegreerd in jouw pergola. Met de meegeleverde handleiding is het monteren van het zijscherm zeer eenvoudig. Door het duw en trek systeem is het scherm op elke gewenste hoogte te plaatsen. Het doek is gemaakt van hoogwaardig textileen. Let op: De zijschermen kunnen niet worden geplaatst aan de kant van het draaimechanisme voor het lamellen dak. Totaal inbegrepen in uw bundeldeal   

Bij de bundeldeal zitten de volgende producten inbegrepen:   
 • Novum Mirador DELUXE - 300 x 400 cm - Terrasoverkapping - Wit
 • Novum Mirador Louvre Shutter Paneel (voor 3M kant) - 93 x 238,25 cm - Wit - 3 stuks 
 • Novum Mirador Pull Down Windscherm 4M - Wit - 1 stuk