T/m 30 juni tot wel 15% korting op aluminium terrasoverkappingen! 

Bekijk hier!

T/m 30 juni 10% korting op alle accessoires voor terrasoverkappingen!

Bekijk hier!

Nu tot wel 40% korting op opzetzwembaden van Bestway en EXIT Toys! 

Bekijk hier!
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-*
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

AquaFinesse waterbehandelingset

€ 119,00

Op voorraad
1 - 2 werkdagen

Specificaties

Algemeen
Geschikt voor: Spa's

Productomschrijving

De AquaFinesse waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw spa. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! De AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw spa of Jacuzzi zachter door de kalk uit de apparatuur van de hot tub te verwijderen.

Hoe werkt de AuqaFinesse?

Iedereen weet dat het water moet worden ontsmet om de bacteriën erin te vernietigen, maar mag dat ook ten koste gaan van de gezondheid van hen die ons dierbaar zijn of ten koste van onze kwetsbare natuur? Het gebruik van conventionele chemicaliën zoals veel chloor in uw spa veroorzaakt sterk ruikend water dat bovendien negatieve bijwerkingen heeft voor uw huid, ogen en ademhaling en zelfs uw bad kan beschadigen. Daarbij komt de narigheid dat u meerdere keren metingen moet doen en eventueel de waardes moet aanpassen. Om het water in uw Jacuzzi of spa schoon, helder en geurvrij te krijgen, voegt u wekelijks de voorgeschreven hoeveelheid AquaFinesse aan het water toe. Wij adviseren daarnaast (zoals omschreven in de wet voor openbare whirlpools) een minimum vrij chloor aan te houden van 1.5 ppm. Om hieraan te kunnen voldoen worden er chloortabletten in combinatie met een slow-release dispenser meegeleverd. 

Inhoud AquaFinesse waterbehandelingsset

Elke AquaFinesse waterbehandelingset gaat tussen de 3 en 6 maanden mee; dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van uw spa of Jacuzzi. De AquaFinesse set bestaat uit: 
  • 2x 2 liter flessen AquaFinesse vloeistof
  • Dispenser voor langzame afgifte
  • Pak reinigingstablet 90
  • Flexibele maatbeker
  • Gebruikershandleiding
De AquaFinesse is dé alles-in-één-oplossing: veilig, schoon en kristalhelder water wat de personen in het water, het milieu en zelfs uw spa beschermt.