T/m 30 juni tot wel 15% korting op aluminium terrasoverkappingen! 

Bekijk hier!

T/m 30 juni 10% korting op alle accessoires voor terrasoverkappingen!

Bekijk hier!

Nu tot wel 40% korting op opzetzwembaden van Bestway en EXIT Toys! 

Bekijk hier!
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-*
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Plug&Play of krachtstroom bij je spa?

Hoe kies ik nou tussen Plug&Play en krachtstroom?

Bij het kiezen tussen een plug & play spa en een spa die aangesloten moet worden op krachtstroom, zijn er verschillende overwegingen:

Plug & Play Spa:

- Eenvoudige installatie: Een plug & play spa kan eenvoudig worden geïnstalleerd door hem in een standaard stopcontact te steken, wat de installatiekosten kan verlagen.
- Flexibiliteit: Omdat ze werken met standaard stopcontacten, zijn plug & play spa's gemakkelijker te verplaatsen als dat nodig is.
- Beperkt vermogen: Plug & play spa's hebben over het algemeen minder krachtige pompen en jets vanwege de beperkte stroom die ze kunnen ontvangen van een standaard stopcontact.  

Krachtstroom Spa:

 - Krachtigere prestaties: Een spa die op krachtstroom is aangesloten, kan krachtigere pompen en jets hebben, waardoor een intensievere massage-ervaring mogelijk is.
-Stabiele stroomtoevoer: Krachtstroom biedt een stabielere stroomtoevoer, wat kan resulteren in een efficiëntere werking van de spa.
- Potentieel hogere installatiekosten: De installatie van krachtstroom vereist vaak professionele elektrische installatie, wat kan leiden tot hogere installatiekosten.

Bij het kiezen tussen plug & play en krachtstroom is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren, beschikbare elektrische voorzieningen en budget. Als je op zoek bent naar een eenvoudige installatie en meer flexibiliteit, is een plug & play spa wellicht de beste keuze. Maar als je op zoek bent naar krachtigere prestaties en bereid bent om extra te investeren in installatiekosten, kan een spa met krachtstroom de voorkeur hebben. Raadpleeg altijd een professionele elektricien om de elektrische vereisten te beoordelen en de beste optie voor jouw situatie te bepalen.