T/m 30 juni tot wel 15% korting op aluminium terrasoverkappingen! 

Bekijk hier!

T/m 30 juni 10% korting op alle accessoires voor terrasoverkappingen!

Bekijk hier!

Nu tot wel 40% korting op opzetzwembaden van Bestway en EXIT Toys! 

Bekijk hier!
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf 100,-*
  • Persoonlijk contact & advies
  • Kwalitatief assortiment

Wat is het verschil tussen een Mirador Deluxe en een Orion overkapping?

Mirador Deluxe of Orion?

Beide zijn volledig aluminium overkappingen. Dit houdt in dat zowel het frame als de lamellen van aluminium zijn. Verder verschillen deze overkappingen op sommige punten van elkaar:

Orion: Alle schroeven worden vanaf de binnenkant gemonteerd en afgedekt met kapjes. Hierdoor zie je geen schroeven aan de buitenkant. Mirador: Hier zijn sommige schroeven wel in het zicht.

Orion: De richting van de waterafvoer kan onderaan de poot zelf worden geregeld door een opening in de afdekking van de poot. Hierdoor voorkom je dat je terras onder water komt te staan. Mirador: Bij de Mirador werkt het afwateringssysteem hetzelfde maar is de richting niet te bepalen bij de afdekkap van de poot.

Orion: De lamellen blijven ten alle tijden volledig achter de ligger. Hierdoor zijn deze uit het zicht, ook als de lamellen open staan. Mirador:  Wanneer de lamellen open staan, komen deze boven de ligger uit.

Orion: De lamellen kunnen kantelen tot 135 graden. Hierdoor zorg je ervoor dat op elk moment van de dag de gewenste hoeveelheid zonlicht binnenkomt. Mirador: De lamellen kunnen tot 90 graden kantelen. Hierdoor ben je iets meer beperkt in het binnenlaten van de hoeveelheid zonlicht.

Orion: Alle onderdelen zijn voorzien van een plakfolie. Deze beschermt de onderdelen tijdens transport en het monteren van de overkapping. Deze plakfolie is na monteren gemakkelijk te verwijderen. Mirador: Bij de Mirador is dit niet het geval.


De specificaties

Onderstaand een opsomming van de specificaties van de Mirador Deluxe en de Orion overkapping:

Mirador Deluxe 
Orion
Afmeting poten111 x 111 cm116 x 116 cm
Kantelhoek lamellen90 graden135 graden
Materiaal frameAluminiumAluminium
Materiaal lamellenAluminiumAluminium
KleurenAntraciet, wood & witAntraciet & wit
Garantie5 jaar5 jaar
Hoogte250 cm255 cm
Doorloophoogte236 cm236 cm
AccessoiresJa, windscherm en shuttersJa, windscherm en shutters