T/m 30 juni tot wel 15% korting op aluminium terrasoverkappingen! 

Bekijk hier!

T/m 30 juni 10% korting op alle accessoires voor terrasoverkappingen!

Bekijk hier!

Nu tot wel 40% korting op opzetzwembaden van Bestway en EXIT Toys! 

Bekijk hier!
 • Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf 100,-*
 • Persoonlijk contact & advies
 • Kwalitatief assortiment

Zodiac Freedom zwembadrobot met accu

€ 1.319,95

€ 1.199,95

Op voorraad
1 - 3 werkdagen

Plus- en minpunten

 • Reinigt bodem, wand en waterlijn
 • Geschikt voor zwembaden tot 10 x 5 m
 • Draadloze zwembadrobot
 • Compact formaat (43x 40 x 30 cm)

Specificaties

Gewicht: 9 kg
Kabellengte: Geen kabel (accu)
Plekken reiniging: Bodem, wand en waterlijn
Afmeting
Breedte: 40 cm
Lengte: 43 cm
Hoogte : 30 cm
Algemeen
Geschikt voor: Zwembaden tot 50m2
Werktijd: 120 minuten
Merk: Zodiac

Swim&fun - Garantie

Standaard 2 jaar garantie vanuit Swim&fun
Bekijk de garantiepagina

Productomschrijving

Verbeter uw zwembadonderhoud met de nieuwe Zodiac Freedom-zwembadrobot, een kabelloze robotreiniger geschikt voor zwembaden tot 10 x 5 m die geavanceerde technologie combineert met een eenvoudig ontwerp. De Zodiac Freedom is ontworpen voor dagelijks gebruik, is zeer eenvoudig te gebruiken en neemt weinig ruimte in beslag. De duurzame lithium-ionbatterij van de robot garandeert een volledige reinigingscyclus van 2 uur en kan in slechts 5 uur snel worden opgeladen. De iAquaLink™-app vergroot de autonomie van de gebruiker verder door direct inzicht te bieden in de laadstatus van de batterij, naast meldingen wanneer de reinigingscycli voltooid zijn en opties voor updates op afstand. 

Ervaar het gevoel van vrijheid met de Zodiac Freedom zwembadrobot

De Zodiac Freedom is zonder kabel eenvoudig te gebruiken en neemt weinig ruimte in beslag. Het compacte ontwerp zorgt voor eenvoudige bediening en opslag met een lithium-ionbatterij voor meer mobiliteit.

Cyclonische prestaties

Freedom biedt compromisloze reinigingsprestaties dankzij de krachtige en langdurige gepatenteerde cyclonische zuigkracht. Dankzij de spiraalvormige borstels en de filtratie van 100 µm kan het vuil efficiënter worden verzameld. Met de geïntegreerde slimme sensoren en het unieke ontwerp is de Freedom-zwembadrobot uitzonderlijk wendbaar en biedt hij een uitstekende reinigingsdekking voor het zwembad, ongeacht de vorm of het oppervlak.

Wi-Fi verbinding met de iAquaLink™-app

Bewaak de laadstatus van de batterij en zorg ervoor dat de Freedom altijd gereed is, ontvang meldingen aan het einde van de cyclus om precies te weten wanneer het zwembad schoon is, krijg toegang tot tips voor probleemoplossing voor snelle oplossingen en profiteer van automatische updates om de zwembadrobot op zijn best te laten presteren.

Intuïtieve bediening

Het slimme bedieningsscherm op de zwembadrobot maakt het mogelijk om eenvoudig de laadstatus van de batterij te bekijken, de reinigingsmodus te selecteren en een cyclus te starten. De robot is uitgerust met een transparant venster voor snelle vuilcontrole en een van bovenaf toegankelijk filter voor eenvoudige reiniging.

Veelzijdige compatibiliteit

Geschikt voor alle vormen, vloertypes en oppervlakken van zwembaden. Voor in- en bovengrondse zwembaden met massieve wanden. Freedom is ontworpen voor het reinigen van de zwembadbodem, wanden en waterlijn.

Kenmerken

 • Reinigt bodem, wand en waterlijn
 • Geschikt voor zwembaden tot 10 x 5 m
 • Draadloze zwembadrobot
 • Compact formaat (43x 40 x 30 cm)