• Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf 100,-*
 • Persoonlijk contact & advies
 • Kwalitatief assortiment

W’eau Full Inverter 10,5kW zwembad warmtepomp

Verwarmingscapaciteit

€ 1.499,95

Pre-order
Pre order, levering begin juni

Wat vinden wij

Dit vinden wij!
De beste warmtepomp! Door de full inverter technologie kiest de warmtepomp precies het vermogen dat hij nodig heeft om je zwembad warm te krijgen of op temperatuur te houden.. Hierdoor behaalt de warmtepomp het hoogste rendement terwijl deze zo weinig mogelijk energie verbruikt. Altijd warm water zonder een hoge energie rekening, win-win!

Plus- en minpunten

 • Altijd lekker warm water op een gewenste temperatuur
 • Energiezuinig door de inverter technologie
 • Geschikt voor zwembaden tot 40000 liter
 • Inclusief Stekker
 • Zeer laag geluidsniveau
 • Voorzien van titanium warmtewisselaar
 • Geschikt voor zout water
 • Altijd warm water en een lage energierrekening
 • Makkelijke bediening met display
 • Geschikt om vanaf je telefoon te bedienen door geïntegreerde wifi module
 • Warmtepomp bypass kit niet standaard meegeleverd

Specificaties

Aansluiting
Standaard aansluiting: 50 mm, 32mm/38mm
Algemeen
Artikelnummer: WFI-010
Geadviseerde inhoud zwembad: 30 m3
Geluidsniveau op 1m: 39 – 49 dB
Geluidsniveau op 10m: 20 – 29 dB
Kleur: Grijs
Lengte zwemseizoen: April t/m oktober
Luchtuitlaat : Horizontaal
Maximale zwembadinhoud : 40 m3
Minimaal debiet: 4 m³/uur
Opgenomen vermogen: 0,21 - 1,59 kW
Spanning: 230V
Temperatuurrange: 15°C - 40°C bij verwarmen, 8°C - 28°C bij koelen
Type gas: R32
Type warmtepomp: Full inverter warmtepomp
Werktemperatuur: -15°C -- 43°C
Zoutwaterbestendig: Ja
voorzien van stekker: Ja
Merk: W'eau
Model.: W’eau Full Inverter
Functies
Flow switch: Ja
Koelen: Ja
Ontdooifunctie: Ja, handmatig & automatisch
Voorzien van timer: Ja
Wifi module: Ja
Garantie
Garantie: 2 jaar
Garantie compressor: 7 jaar
Garantie warmtewisselaar: 7 jaar
Prestaties
COP-waarde bij 15 graden: 4,9 – 7,6
COP-waarde bij 26 graden: 6,8 – 15,8
Maximaal rendement: 1 op 15,8
Verwarmingscapaciteit bij 15 graden: 8 kW
Verwarmingscapaciteit bij 26 graden: 11 kW

W'eau - Garantie

Op de W’eau Full Inverter zwembad warmtepomp ontvang je 2 jaar garantie. Op de compressor en warmtewisselaar ontvang je 7 jaar garantie.
Bekijk de garantiepagina

Documenten

Productomschrijving

W’eau Full Inverter 10,5kW zwembad warmtepomp

De beste manier om jouw zwembadwater te verwarmen is met een warmtepomp. Een warmtepomp zet de buitenlucht om in warmte waardoor dit ook nog eens veel energie bespaard. Daarnaast houdt een warmtepomp het water constant op dezelfde temperatuur, zo is het water altijd lekker warm wanneer je een duik wilt nemen. De W’eau Full Inverter 10,5kW zwembad warmtepomp is een zwembad warmtepomp voorzien van Full Inverter technologie. De warmtepomp werkt dus nooit harder dan nodig is, en dit scheelt enorm in energieverbruik! Deze warmtepomp is gebruiksvriendelijk, energiezuinig én vorstbestendig, houdt jouw zwembadwater warm bij een omgevingstemperatuur van -15 tot 40 graden en geeft het beste rendement tussen april en oktober. De warmtepomp produceert opvallend weinig geluid door de hoge kwaliteit van de Mitsubishi compressor en de twisted titanium warmtewisselaar. De W’eau Full Inverter 10,5kW zwembad warmtepomp vereist een minimale pompcapaciteit van 4 m3/uur en is geschikt voor zwembaden tot 40.000 liter.

Warmtepomp van hoogwaardige kwaliteit

Door de materialen onderscheidt deze warmtepomp zich van alle andere in hetzelfde prijssegment. Gekozen is voor een Mitsubishi compressor, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid. De omkasting van hoogwaardig ABS kunststof maakt de warmtepomp roestvrij en de twisted titanium warmtewisselaar zorgt voor optimale prestaties. De warmtepomp werkt al bij een buitentemperatuur van -15 graden. Hierdoor is de warmtepomp ook te gebruiken bij koude buitentemperaturen. Doordat de warmtepomp nauwelijks op vol vermogen draait, blijft het geluidsniveau verassend laag.

Altijd warm water en een lage energie rekening

De W’eau Full Inverter warmtepompen zijn het meest energiezuinig en geven het beste rendement. Door de full Inverter technologie kiest de warmtepomp precies het vermogen dat hij nodig heeft om je zwembad warm te krijgen of op temperatuur te houden. De warmtepomp schakelt snel in als de temperatuur daalt en het apparaat verbruikt ook niet meer energie dan nodig is. Hierdoor is de warmtepomp zeer energiezuinig en dit zorgt voor een lage energierekening.

Geïntegreerde wifi-module en 4 programma’s

De geïntegreerde wifi-module maakt het instellen van de warmtepomp nog eenvoudiger. Met je smartphone stel je de temperatuur in, kies je het gewenste programma en ontvang je informatie over een eventuele storing. De warmtepomp beschikt over 4 programma’s: auto, eco, boost en cooling.

Het ‘auto’ programma is een slimme modus waarbij de warmtepomp zelf het vermogen regelt. Deze schakelt ook tussen verwarmen en koelen. Met ‘eco’ zet je de warmtepomp in een zuinige modus vergelijkbaar met de ‘auto’ modus. Echter gaat de warmtepomp in deze stand niet over tot koelen. ‘Boost’ gebruik je om het zwembad vroeg in het seizoen snel op temperatuur te laten komen. De ‘cooling’ modus spreekt voor zich. Hierbij laat je de warmtepomp het zwembad koelen.

Het aansluiten van de warmtepomp

Deze warmtepomp is eenvoudig aan te sluiten op elk zwembad. Belangrijk om te weten is dat deze warmtepomp geschikt is voor zwembaden tot 40.000 liter en de (zand)filterpomp die op het zwembad is aangesloten moet beschikken over een pompcapaciteit tussen de 4 m3/u.

Voor het aansluiten van deze warmtepomp heb je altijd de Comfortpool Bypass kit nodig. Op deze bypass kit kun je zowel 38mm als 32mm slangen aansluiten. Belangrijk om te weten is dat de slangen met een slangklem moeten worden aangesloten op de bypass kit. Een slang met schroefdraad is dus niet mogelijk. Let op dat je voldoende slang en slangklemmen hebt om de warmtepomp aan te sluiten. Wanneer je een Intex zandfilterpomp hebt, heb je Intex adapter A en een stuk zwembadslang 38mm van minimaal 2 meter nodig om deze aansluiting passend te maken.

De warmtepomp moet altijd na de (zand)filterpomp worden aangesloten. De (zand)filterpomp zorgt ervoor dat het water door de warmtepomp gepompt wordt zodat de warmtepomp het water op kan warmen. Wanneer de (zand)filterpomp uit staat, kan de warmtepomp het water dus niet verwarmen.

Welke W’eau Full Inverter warmtepomp is geschikt voor mijn zwembad?

Welke W’eau Full Inverter zwembad warmtepomp bij jouw zwembad past is vooral afhankelijk van de grootte van het bad. De warmtepomp moet namelijk voldoende capaciteit hebben om al het zwembadwater effectief te kunnen verwarmen. In de tabel hieronder staan de belangrijkste gegevens van alle warmtepompen van de W’eau Full Inverter serie. Let hierbij vooral op de minimale pompcapaciteit van de (zand)filterpomp en de maximale zwembadgrootte. Overcapaciteit van de warmtepomp mag natuurlijk altijd, maar ondercapaciteit wordt niet aangeraden. Heb je hulp nodig bij de keuze of heb je een vraag over een van onze warmtepompen? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice!

Specificatie5,5 kW7,6 kW10,5 kW13,5 kW17,5 kW
Maximale zwembadgrootte22.000 liter28.000 liter40.000 liter54.000 liter70.000 liter
minimale pompcapaciteit2,5 m³ per uur3 m³ per uur4 m³ per uur5 m³ per uur6 m³ per uur
Verwarmingscapaciteit bij 15°C4 kW6 kW8 kW10 kW13 kW
Verwarmingscapaciteit bij 26°C6 kW8 kW11 kW14 kW17 kW
COP waarde bij 15°C4,9 – 7,64,9 – 7,64,9 – 7,65,0 – 7,64,9 – 7,6
COP waarde bij 26°C6,8 – 15,66,8 – 15,86,8 – 15,86,8 – 16,06,8 – 15,8
Geluidsniveau (1m)38 – 48 dB39 – 49 dB39 – 49 dB42 – 51 dB43 – 54 dB
Geluidsniveau (10m)20 – 28 dB20 – 28 dB20 – 29 dB22 – 32 dB22 – 34 dB